Tent huren in Drenthe? Op Camping de Hondsrug

Wil je een tent huren in Drenthe? Ervaar comfort en huur een tent op Camping de Hondsrug. Zo zijn onze tenten volledig ingericht en klaar voor gebruik. Ideaal voor mensen die willen kamperen in een tent, maar graag zo veel mogelijk comfort willen. Dus geen gedoe met tentharingen, maar direct na aankomst heerlijk met de kinderen genieten. Huur een tent in Drenthe op Camping de Hondsrug en geniet van een topvakantie!

 
 

 

Tent huren in Drenthe? Kies de tent die bij je past

ingerichte tent huren drenthe 2Als je een tent huurt in Drenthe op Camping de Hondsrug, dan ben je van alle gemakken voorzien. Zo kun je kiezen voor onze De Waard tent of onze bungalowtenten

Onze kwalitatieve De Waard tent is geschikt voor 6 personen. De tent beschikt dan ook over maar liefst 3 slaapvertrekken met comfortabele bedden. Om je helemaal te ontzorgen hebben we de lakenpakketten al voor je klaargelegd in de accommodatie. 

Niets is zo lekker dan een oergezellige barbecue met vrienden en familie op de camping, daarom hebben we alvast een kolenbarbecue voor je klaargezet.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om een compleet ingerichte bungalowtent te huren. Deze tent is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapvertrekken. De tent is voorzien van een vaste vloer voor een stukje extra comfort.

tent huren drentheBegin de dag goed met een geurend kopje koffie en verse broodjes uit de campingwinkel. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig!

Meer weten of online direct een tent huren in Drenthe op De Hondsrug

Of je nu voor een De Waard tent of bungalowtent kiest, op Camping de Hondsrug beleef je een topvakantie! Heb je interesse, neem dan contact met ons op of boek online direct je vakantie.

Tot snel!