Huur nu extra voordelig een luxe bungalow in Drenthe

Twee weken vakantie is leuk, een vakantie in een bungalow op Camping de Hondsrug in Drenthe is leuk, maar toch weten wij het nóg leuker te maken! Wanneer je namelijk 2 weken of langer verblijft in onze bungalow profiteer je van vele extra’s. Zo geniet je niet alleen van een fijne vakantie op De Hondsrug, maar ook van een gezellig dagje uit naar Slagharen en kun je gebruik maken van 2 fietsen. Pak dus snel je koffers, zwemkleding en fotocamera en profiteer van onze aantrekkelijke aanbieding!

Extra veel voordeel

Boek nu bungalow voor minimaal 2 weken en ontvang:

  • 4 toegangskaarten voor Attractiepark Slagharen*
  • 2 huurfietsen met versnellingen
  • Gratis Wifi
  • Gebruik van alle faciliteiten waaronder de zwembaden, speeltuinen, restaurant en meer

*Deze kaarten zijn enkel geldig tijdens je verblijf op Camping de Hondsrug

Wij wensen je een fijne vakantie op de Hondsrug!

bungalow huren drentheDe luxe bungalow is volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken. De bungalow is met haar 2 slaapkamers geschikt voor maximaal 5 personen.

Bij het arrangement zijn 4 toegangskaarten* inbegrepen voor Attractiepark Slagharen, gelegen op een klein uurtje rijden van de camping. Stap in de wereld van cowboys en indianen en beleef een onvergetelijk Wild-West-avontuur met de (klein)kinderen!

Omdat we je graag willen laten ontdekken hoe mooi de omgeving is, kun je gedurende je verblijf gebruik maken van 2 huurfietsen met versnellingen. Deze fietsen kun je afhalen bij de receptie. Vergeet ons niet te vragen om leuke fietsroutes, want we hebben vele tips voor je.

Hondsrug omgeving35Wanneer je een dagje wilt fietsen met de (klein)kinderen, kunnen we onze Zilveren Dolk route bijvoorbeeld aanbevelen.

Een geweldige route waarbij de kinderen met een schatkaart in hun rugzak op zoek gaan naar de Zilveren Dolk. Raaf Ralf geeft de kinderen een paar tips...

Reserveer direct een vakantie in Drenthe

Ben je al overtuigd? Reserveer dan nu je vakantie, profiteer van het voordelige arrangement en geniet vooral van een heerlijk verblijf op Camping de Hondsrug.