Kamperen in het voorseizoen op Camping de Hondsrug in Drenthe

Het voorjaar is misschien wel de mooiste periode van het jaar. Het jonge groen aan de bomen, de geur van pas gemaaid gras, de eerste zonnestralen, het voorjaar heeft zoveel te bieden. Camping de Hondsrug weet als geen ander hoe ontspannend het voorjaar is en daarom bieden wij nu een extra aantrekkelijk arrangement.

Ontspannen vakantie in het voorseizoen op de Hondsrug

kamperen voorseizoenIn het voorjaar kun je op Camping de Hondsrug extra genieten van de rust. Je wandelt of fietst zo vanaf de camping de natuur in, waar je eindeloze wandel- en fietstochten kunt maken.

Loop eens bij de receptie naar binnen, wij geven graag advies over de mooiste plekjes in de omgeving.

Wanneer je terugkomt van een dagje uit kun je een verfrissende duik nemen in ons zwembad of ontspannen in het stoombad. En de afwas, die doen wij graag voor je. Met onze afwasmachines is de vaat zo gepiept. De luxe voorzieningen op Camping de Hondsrug maken je vakantie wel erg aantrekkelijk!

Inhoud arrangement

 

Inclusief:

  • eigen gezin
  • kampeermiddel, auto en één bijzettentje
  • inclusief gebruik van de zwembaden, douches, warm water en natuurlijk onze afwasservice
  • WiFi (maximaal 2 apparaten)
  • 6 of 10 Ampère elektra en 100 kWh verbruik (Extra verbruik à € 0,35 per kWh)

Kamperen op maat bij Camping de Hondsrug

Camping de Hondsrug biedt meerdere type kampeerplaatsen aan.

Standaard kampeerplaatsen
De standaardkampeerplaats betreffen ruime kampeerplaatsen van 80 - 120m2. Op elke plaats is een electra-aansluiting van 6 Ampère.

Comfortplaatsen
De comfortplaatsen bieden net iets meer comfort dan de standaardkampeerplaats. De comfortplaatsen zijn voorzien van 6 Ampère stroom, indien gewenst kan dit op enkele plaatsen worden verhoogd naar 8 of 10 Ampère tegen meerprijs. Je beschikt hier tevens over een water,- riool- en kabelaansluiting (Ziggo).

Comfortplaats Plus
De Comfort Plus plaatsen beschikken over een privé-sanitair cabine met eigen toilet en wastafel met warmwater (géén douche). De kampeerplaatsen zijn tevens voorzien van aansluiting voor  digitale tv (Ziggo) en 10 Ampère elektra.

Meer weten over de kampeermogelijkheden

Wil je alles even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure aan of bekijk de brochure online. Heb je nog vragen over de kampeermogelijkheden, stuur ons dan een e-mail.