Last minute op vakantie naar Drenthe? Huur een chalet, tent, bungalow of heus zandkasteel! 

Last minute op vakantie naar de leukste camping in Drenthe? Wij hebben nog slechts enkele verhuurmogelijkheden vrij. Wees er snel bij en boek nu je vakantie bij Camping de Hondsrug. Terwijl de kinderen spetteren en spelen in een van onze zwembaden, spelen met het animatieteam of de grootste zandkastelen bouwen, kun jij onbezorgd genieten en de leukste vakantiefoto’s verzamelen. We bieden gratis wifi, dus je kunt ze direct delen met vrienden en familie.

Bijzonder overnachten in een luxe zandkasteel met airco.

 

Prijs en boeken

26 augustus - 2 september

€ 627,38
Boek direct >

 

Prijs en boeken

9 augustus - 16 augustus

€ 799,80
Boek direct >

16 augustus - 19 augustus

€ 375,20
Boek direct >

19 augustus - 26 augustus

€ 619,80
Boek direct >

 

Prijs en boeken

16 augustus - 19 augustus

€ 395,20
Boek direct >

23 augustus - 30 augustus

€ 594,80
Boek direct >


GE-WEL-DIGE faciliteiten

last minute vakantieWij zetten je maar al te graag in het zonnetje. Zo bieden wij verschillende waanzinnige faciliteiten om het je zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij niet alleen aan activiteiten met het recreatieteam en diverse speelvoorzieningen, maar ook, horeca en zwembaden! Maar er is nog veel meer… ontdek het hier.

Onze tip: bij zomers weer is ons zwembad the place to be om heerlijk af te koelen. Op de bijbehorende zonneweide kun je razendsnel opdrogen en genieten van een verfrissend drankje.

Meer informatie of direct online reserveren

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Al over stag? Boek online deze last minute, pak je koffer in en beleef ontzettend veel vakantieplezier op Camping de Hondsrug.