cat familie

cat rust

cat kids

duits

engels2


Evenementen tijdens uw verblijf op Camping de Hondsrug

In Drenthe worden waanzinnig veel leuke evenementen en festijnen georganiseerd. Tijdens uw verblijf op Camping de Hondsrug is het natuurlijk geweldig om één van deze evenementen bij te wonen.

Voor jong en oud worden er diverse evenementen gehouden. Of u nu met het gezin, de hele familie of misschien zelfs met een groep vrienden overnacht op Camping de Hondsrug, er is altijd een passend festijn op de camping of in de buurt. Bekijk hieronder diverse evenemententips!

Fantastische evenementen op Camping de Hondsrug

roofvogelshow camping de hondsrug4In augustus komt op Camping de Hondsrug het Circus diverse voorstellingen geven. Er gaat heel wat oefening aan vooraf en daarom wordt spektakel ook gegarandeerd.

Op dinsdag 9 augustus wordt er wederom op de camping een roofvogeldemontratie gegeven. Tijdens de show kunt u kennis maken met de Oehoe, Slechtvalk, Dwergooruil en vele andere roofvogels. Diverse buizerds showen u hoe zij hun prooi in het wild vangen. Schrik niet, ze kunnen behoorlijk dicht langs u vliegen!

Wilt u weten wat er tijdens uw vakantie allemaal te doen is op de camping, bekijk dan hier ons recreatieprogramma

Georganiseerde evenementen in Drenthe

Hondsrug omgeving39In Drenthe worden veel leuke evenementen georganiseerd. De goedbezochte Brinkmarkten bijvoorbeeld. Deze vinden plaats op 17 en 31 juli en op 14 augustus in het Drentse Annen. Ook de Fiets4Daagse is een veel bezocht evenement in Drenthe en wordt dit jaar gehouden van 19 tot en met 22 juli.

Het is eveneens leuk om tijdens uw verblijf de 36e editie van het Truckstar Festival op 30 en 31 juli te bezoeken. Dit evenement wordt gehouden op het TT-Circuit in Assen. De Gamma Racing Day vindt op 6 en 7 augustus plaats, eveneens op het circuit van Assen. Wilt u gratis toegang tot de taluds en tribunes tijdens de Gamma Racing Day? Vraag dan nu uw tickets aan.

Voor meer leuke evenementen in de omgeving van Camping de Hondsrug in Drenthe kunt u kijken op onze evenementenkalender.

Voordelig op vakantie

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Naam:
E-mail adres:
 

5 redenen voor een vakantie op Camping de Hondsrug

  • Kamperen op maat
  • Diverse soorten verhuuraccommodaties
  • Binnen- en buitenzwembad met waterglijbaan
  • Vele speelmogelijkheden voor de kinderen
  • Gelegen in een prachtige omgeving met bos, heide en water

Of u nu op zoek bent naar een familiecamping of ultieme rust, Camping de Hondsrug biedt het allemaal!

footer pijl omhoog

Volg ons

facebooktwittergoogleyoutube2

Aangesloten

Praktisch

Goed om te weten

De camping is weer open vanaf vr. 30 mrt 2018!
De receptie is telefonisch bereikbaar:

Ma t/m Do: 9.30-12.00 & 13.30-16.30
Vr: 9.30-12.30

Kom ook kijken op onze open(zon)dagen op 21 januari of 18 maart 2018!