cat familie

cat rust

cat kids

duits

engels2

Kamperen met hond in Drenthe op Camping de Hondsrug

hondvriendelijke camping drentheGraag kamperen met uw hond in Drenthe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Camping de Hondsrug is namelijk een hondvriendelijke camping in Drenthe. Hier kunt u dus samen met uw trouwe viervoeter een fantastische vakantie beleven. Tijdens uw kampeervakantie mag u gebruik maken van alle uitstekende faciliteiten op onze camping. En het mooie is: vanaf de camping kunt u zo de natuur inwandelen. Onze hondvriendelijke camping is omringd door bos en ligt midden in een omgeving vol bos, heidelandschap en vennetjes. In de omgeving kan uw hond zich opperbest vermaken, en u natuurlijk ook!

Hondvriendelijke camping in Drenthe

Op onze hondvriendelijke camping dient uw hond kort aangelijnd te zijn, maar in de wijde omgeving kunnen viervoeters zich volledig uitleven. Per kampeerplaats is één hond toegestaan en u moet een poepschepje of –zakje bij u dragen voor de hygiëne op onze camping. Bent u deze vergeten, dan is dat ook geen probleem. Wij hebben uiteraard aan alles gedacht. Bij de receptie zijn daarom ook zakjes verkrijgbaar. Tijdens het kamperen met uw hond in Drenthe kan deze zijn of haar behoefte doen op één van de twee speciale uitlaatweiden.

Eropuit met uw hond

kamperen met hond in drentheDe mogelijkheden om er in Drenthe op uit te gaan met uw hond zijn oneindig. Rondom onze hondvriendelijke camping bevinden zich veel natuurgebieden, waaronder Hunevallei, Drentsche Aa en Geopark Hondsrug. Hier kan uw hond vrolijk rondhollen en spelen. De omgeving leent zich perfect voor mooie wandelingen en fietstochten. Zo kunt u het Boomkroonpad of Drenthepad langs de mooiste plekken van Drenthe volgen of bijvoorbeeld een fiets huren en samen met uw hond een fietstocht door de omgeving maken.

recreatie1 recreatie2 recreatie3 zwembad1 faciliteiten2 zwembad5

Voordelig op vakantie

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Naam:
E-mail adres:
 

5 redenen voor een vakantie op Camping de Hondsrug

  • Kamperen op maat
  • Diverse soorten verhuuraccommodaties
  • Binnen- en buitenzwembad met waterglijbaan
  • Vele speelmogelijkheden voor de kinderen
  • Gelegen in een prachtige omgeving met bos, heide en water

Of u nu op zoek bent naar een familiecamping of ultieme rust, Camping de Hondsrug biedt het allemaal!

footer pijl omhoog

Volg ons

facebooktwittergoogleyoutube2

Aangesloten

Praktisch

Goed om te weten

De camping is geopend tot en met 30 september.
De receptie is geopend:

Ma t/m Do: 9.00-12.30 & 13.30-17.00

Vrij t/m Zo: 9.00-12.30 & 13.30-18.00

Aangepaste openingstijden:

Wo 12 december: 9.30 - 12.00 & 13.30 - 16.30

Di 13 december: 9.30 - 12.00 & 13.30 - 15.00

Vanaf 7 januari 2019:

Ma t/m Do: 9.00-12.00 & 13.30-16.30

Vrij: 9.30-12.00

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.