Het jaarlijkse fietsevenement van Drenthe: de Drentse Fiets4Daagse

De Drentse Fiets4Daagse, hét fietsevenement met jaarlijks circa 12.000 deelnemers, gaat elk jaar weer van start in Drenthe. Doe je ook mee? Voor jong en oud worden er diverse routes opgezet kunt fietsen.

Het is ideaal om de Fiets4Daagse van Drenthe te combineren met een verblijf op Camping de Hondsrug in Eext. Zo kun je de Fiets4Daagse starten in Assen, één van de vele startlocaties van de vierdaagse.

Ben je al over stag? Kijk voor de exacte data op: Fiets4daagse.nl en schrijf je in op fiets4daagse.nl en maak je keuze uit de vele routes door het bijzondere Drenthe.

Faciliteiten tijdens de Fiets4Daagse in Drenthe

Tijdens de Drentse Fiets4Daagse beschik je over diverse faciliteiten voor onder meer het stallen en opladen van je fiets, indien je beschikt over een elektrische fiets. Niet alleen startlocatie Assen, maar alle startpunten beschikken hierover.

Ook wordt er pechhulp aangeboden voor de pechvogels onder ons. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je bijvoorbeeld een lekke band rijdt. Je kunt dan eenvoudig contact opnemen met het secretariaat in je startplaats.

Voor meer informatie over faciliteiten tijdens de Fiets4Daagse kun je wederom een kijkje nemen op fiets4daagse.nl.

Overnachten op Camping de Hondsrug in Drenthe

Na het fietsen van één van de aangeboden routes, zoals een toerfietsroute van 30 tot 60 kilometer, een ATB-route of bijvoorbeeld een 4KidsRoute, kun je comfortabel overnachten op Camping de Hondsrug. De camping beschikt over uitstekende faciliteiten en ligt te midden van meerdere Nationale Parken zoals de bekende Drentse Aa en de Hondsrug.

Heb je helaas geen tijd wanneer de Drentse Fiets4Daagse plaatsvindt, dan kun je altijd op een ander moment een voordelig fietsarrangement boeken. Vanaf Camping de Hondsrug fiets je namelijk zo de mooie Drentse natuur in!