De leukste familiecamping in Drenthe? Camping de Hondsrug!

familiecamping drentheDe leukste familiecamping in Drenthe? 4-sterren Camping de Hondsrug natuurlijk! Op onze familiecamping kun je met het hele gezin genieten van een onvergetelijke vakantie. Een camping zou geen leuke familiecamping zijn zonder zwembaden, speelfaciliteiten, animatie en gratis wifi. Bij ons kun je dan ook van al deze faciliteiten gebruik maken.

Beleef een geweldige vakantie op familiecamping De Hondsrug in Drenthe en geniet!

Familiecamping met zwembad in Drentse Eext

familiecamping drentheDe keuze wordt misschien nog lastig: willen de kinderen zwemmen in het openlucht zwembad of het overdekte zwembad op de camping? Beide zwembaden staan garant voor vele uren zwemplezier voor jong én oud. Glijden van de waterglijbaan, recreatief zwemmen of een sportief baantje trekken, het is allemaal mogelijk. Uiteraard zijn er zowel binnen als buiten peuterbaden aanwezig waar de allerkleinsten heerlijk kunnen spetteren en spelen. Wil je even ontspannen, terwijl de kinderen aan het spelen zijn? Breng dan een bezoek aan het Romaanse stoombad.

Bij ons beleef je veel speelplezier!

Familiecamping de Hondsrug in Drenthe is een waar paradijs voor de kinderen. Zo hebben wij: een grote airtrampoline, zandspeelplaats, grote speeltuinen, diverse sportvelden, tafeltennistafel en nog véél meer. De allerkleinsten kunnen op de speeltoestellen op de kampeervelden spelen, waar je toezicht kunt houden.

Familiecamping met animatie

Tijdens de schoolvakanties maken de kinderen heel veel pret met het animatieteam. Er worden veel sportieve, leuke en gezellige activiteiten georganiseerd, voornamelijk voor kinderen tot en met 13 jaar. De activiteiten op onze familiecamping bestaan onder andere uit balspellen, speurtochten en knutselen. Ook worden er regelmatig spooktochten en vossenjachten georganiseerd: leuk!

Daarnaast zijn er veel leuke familieactiviteiten zoals mooie wandeltochten door het uitgestrekte natuurgebied. Speciaal voor de ouders organiseren wij onder andere jingle bingo en klaverjassen. Altijd weer een gezellige avond!

Dagje eropuit in Drenthe

Dagje eropuit? Dan hebben wij vele tips voor je! Voor de allerkleinsten staat het sprookjesbos garant voor veel plezier. Maar ook een attractiepark en kabouterpark staan hoog op het favorietenlijstje. Wil je liever naar een museum, bezoek dan eens het Drents Museum of Hunebedmuseum. Er is in Drenthe zoveel te zien, doen en beleven.

Bekijk ook onze fotoalbums voor een impressie van familiecamping De Hondsrug in Drenthe en laat je overtuigen!