Vaste plaats in Drenthe op Camping de Hondsrug: extra lang genieten van vakantie

Op zoek naar een vaste plaats in Drenthe? Ontdek de vaste plaatsen op één van de mooiste campings in Drenthe: Camping de Hondsrug. Geniet het hele kampeerseizoen van al het moois dat onze camping jou en de kinderen te bieden heeft. Zo mag je gebruik maken van onze zwembaden en kunnen de kinderen zich vermaken met het animatieteam. Genieten tijdens een vakantie op een vaste plaats in Drenthe doe je dan ook op Camping de Hondsrug.

Ontspannen genieten op je vaste plaats in Drenthe op De Hondsrug

vaste paatsMet een vaste plaats op Camping de Hondsrug kun je van 1 april t/m 30 september genieten van een vakantie in Drenthe. Natuurlijk mag je dan ook gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten voor jong en oud. Zo kunnen de kinderen vriendjes maken in onze speeltuin, tijdens de vakantieperiode pret maken met het animatieteam en spetteren in onze zwembaden. Ook kun je heerlijk genieten van een maaltijd of snack in ons eetcafé.

Vakantie in je eigen stacaravan of chalet op een vaste plaats in Drenthe

Uiteraard is het mogelijk om je eigen stacaravan of chalet op de vaste plaats neer te zetten. Een stacaravan kun je ook op Camping de Hondsrug kopen. Benieuwd naar ons aanbod? Klik dan op onderstaande button of neem contact met ons op.

Ook kun je contact met ons opnemen voor meer informatie over een vakantie op onze vaste plaats in Drenthe of een rondleiding.

Bekijk ons aanbod

Download de tarieven 2024 |  Recron-voorwaarden vaste plaatsen.