Kamperen met hond in Drenthe op Camping de Hondsrug

Kamperen met hond in Drenthe? Camping de Hondsrug heet je trouwe viervoeter van harte welkom. Bij ons kun je een onvergetelijke vakantie met de hond beleven. Zo is onze hondvriendelijke camping in Drenthe omringd door een prachtig bos, heide en vennetjes waar je met de hond urenlang kunt rondlopen.

Hondvriendelijke camping in Drenthe

kamperen met hondOp onze hondvriendelijke camping mag je per kampeerplaats één hond meenemen. De trouwe hond moet op de camping kort aangelijnd zijn en is in onze verhuuraccommodaties niet toegestaan, maar in de wijde omgeving kan je trouwe viervoeter zich volledig uitleven! In verband met de hygiëne dien je een poepschepje of -zakje bij je te dragen.Tijdens het kamperen met je hond in Drenthe kun je hem of haar uitlaten op onze speciale uitlaatweiden.

Eropuit met de hond, verblaffend leuk!

Er zijn veel mogelijkheden om met de hond eropuit te gaan. Rondom onze hondvriendelijke camping bevinden zich veel natuurgebieden, waaronder Hunevallei, Drentsche Aa en Geopark Hondsrug. Hier kan je hond vrolijk rennen en spelen. De omgeving leent zich perfect voor mooie wandelingen en fietstochten. Volg samen met de kinderen en de hond het Boomkroonpad of Drenthepad langs de mooiste plekken van Drenthe volgen of huur een fiets en verken samen met de hond de omgeving.