Overnachten in Drenthe? Huur een accommodatie op Camping de Hondsrug!

Wil je overnachten in Drenthe? Bekijk dan de verhuuraccommodaties van Camping de Hondsrug. Of je nu op zoek bent naar een luxe chalet, stacaravan met meerdere slaapkamers of een compleet ingerichte bungalowtent, De Hondsrug biedt je alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Ook voor de bijzondere overnachtingen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je overnachten in een Sheddie in Sheddievillage of vorstelijk overnachten in het Zandkasteel!

Kom ook overnachten in een van de toffe accommodaties op De Hondsug in Drenthe.

Ontdek het vakantieaanbod van Camping de Hondsrug

 
 

Leuke faciliteiten op Camping de Hondsrug in Drenthe

overnachten drentheAls je een accommodatie huurt op Camping de Hondsrug, kun je gebruik maken van onze faciliteiten.

Tijdens je vakantie op Camping de Hondsrug is er veel te beleven. Zo kunnen de kinderen zich uren vermaken in de speeltuinen en verkoeling zoeken in ons overdekt zwembad.

Beoefen sportieve activiteiten op ons volley- of basketbalveld en ontspan in ons Romaanse stoombad. Zeg nu zelf, dit maakt overnachten in Drenthe wel heel erg leuk!

Ontdek de Hondsrug, een uniek stukje Drenthe

kamperen drenthe in de natuurIn de omgeving zijn er veel opties om de natuur te ontdekken! Maak bijvoorbeeld de mooiste wandel- en fietstochten door de omgeving en laat je verrassen door de prachtige natuur waar bossen, heide en zandverstuivingen elkaar afwisselen. 

Zin een dagje uit? Dan hebben wij diverse leuke eropuit tips voor je verzameld. Lees hier alles over een gezellig, avontuurlijk of ontspannen dagje uit.

Ontspannen op vakantie in Drenthe – je ervaart het op Camping de Hondsrug!

Meer informatie over overnachten in Drenthe

Trakteer jezelf en de kinderen op een onvergetelijke vakantie op Camping de Hondsrug! Neem contact met ons op of boek online direct één van onze leuke accommodaties!

Overnachten in Drenthe is nog nooit zo leuk geweest!

 

Lees minder