Kampeerplaats met privé sanitair op Camping de Hondsrug in Drenthe

Zoek je een kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe, dan kom je naar Camping de Hondsrug. Tijdens je vakantie maak je gebruik van de vele uitstekende faciliteiten die we te bieden hebben. Wist je ook dat we een overdekte zwembad en vele speeltuinen hebben? Privé sanitair huren in Drenthe doe je op Camping de Hondsrug!

 
 

Faciliteiten op onze camping met privé sanitair

Een kampeerplaats met privé sanitair op Camping De Hondsrug in Drenthe biedt een luxe basis voor je vakantie. Zo heb je je eigen douche en toilet en hoef je dit met niemand te delen. Dat is pas comfort! Dat in combinatie met onze voorzieningen op de camping, staat niets je een onvergetelijk verblijf in de weg. En ook aan leuke bezigheden kom je niets tekort. We bieden je alles om je vakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.chalet huren drenthe

Van overdekt zwembad tot gezellig eetcafé

Camping de Hondsrug heeft van alles te bieden: diverse (overdekte) zwembaden en gezellig recreatieteam voor de kinderen, speeltoestellen, een campingwinkel, eetcafé met gezellig terras waar je dag in dag oud lekker kunt relaxen, gratis wifi, de mogelijkheid tot het huren van fietsen en zo verder. Het ontbreekt je nergens aan tijdens je vakantie op onze camping met privé sanitair.

Camping de Hondsrug en de directe omgeving

Door de perfecte ligging van onze camping kun je wat betreft uitstapjes alle kanten op. Maak een wandel- of fietstocht door de mooie natuur of bezoek een van de steden in de buurt. Emmen, Assen en Groningen liggen op een steenworp afstand en hebben allemaal hun eigen bijzonderheden.

Meer informatie over privé sanitair in Drenthe

Kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe op dé leukste camping in Drenthe? Trakteer jezelf en je reisgezelschap op een vakantie op Camping de Hondsrug en ervaar het zelf. Bekijk alle mogelijkheden om bij ons te komen kamperen.

Heeft Camping de Hondsrug ook kampeerplaatsen met privé sanitair?

Ja zeker, we hebben diverse kampeerplaatsen met privé sanitair op onze camping. De privé sanitairunits zijn voorzien van douche, toilet, wastafel én verwarming. Nieuw is onze hotelservice: elke dag schoon en fris sanitair. Een stukje service voor jou, van ons.

Zit er een douche in de privé sanitair cabine?

Wij bieden twee soorten privé sanitair units. De Comfortplaats Plus beschikt over een unit met wastafel en toilet. De Comfortplaats DeLuxe beschikt over een luxe unit met wastafel, douche, toilet en een infraroodverwarming.

Is er veel te doen voor kinderen op de camping?

De kinderen kunnen zwemmen in de zwembaden met grote waterglijbaan, spelen in de speeltuin of de mega-grote zandspeeltuin. In de schoolvakantie verzorgt ons animatieteam leuke activiteiten voor jong en oud. Vervelen is bijna niet mogelijk op Camping de Hondsrug!

Heeft Camping de Hondsrug naast privé sanitair ook een zwembad?

We hebben niet één zwembad op de camping, maar twee! In de zomer is het heerlijk vertoeven in het openluchtzwembad met waterglijbaan en peuterbad. Wil je liever binnen zwemmen? Dat kan! We hebben namelijk ook een binnenbad met peuterbad. Kom je ook zwemmen op de camping?

Hebben jullie tips voor mooie wandel- en fietstochten?

De Hondsrug is één van de mooiste plekken in Nederland om te wandelen of fietsen! De Hondsrug is niet voor niets door Unesco benoemd tot Geopark de Hondsrug. Ontdek de heide, zandverstuivingen, bossen of geniet van prachtige vergezichten. Tip van ons: we hebben diverse fietstochten speciaal voor kinderen zoals de Zilveren Dolk route. Zo wordt fietsen met het hele gezin wel heel erg leuk!

Wat houdt de hotelservice in?

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze hotelservice. Wij zorgen dat dan het privé sanitair op gezette tijden wordt schoongemaakt. Een stukje extra gemak en luxe!