Luxe kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair, dát is pas genieten van een onvergetelijke vakantie in Drenthe!

Wil je een kampeerplaats met privé sanitair reserveren in Drenthe, dan ben je bij Camping de Hondsrug aan het juiste adres. Tijdens je vakantie mag je gebruik maken van de vele, uitstekende faciliteiten. Ontdek bijvoorbeeld ons overdekte zwembad of kom spelen in een van de vele speeltuinen. Privé sanitair huren in Drenthe doe je op Camping de Hondsrug!

 
 

Ontdek onze vele faciliteiten

Een chalet huren op De Hondsrug in Drenthe brengt leuke voordelen met zich mee. Aan leuke bezigheden kom je niets tekort tijdens je vakantie op Camping de Hondsrug. Wij bieden je verschillende luxe en comfortabele faciliteiten om je vakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen:

Wij hebben werkelijk waar alles in huis om je tijdens je vakantie te vermaken en het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Door de perfecte ligging van onze camping kun je wat betreft uitstapjes alle kanten op. Maak een wandel- of fietstocht door de mooie natuur of bezoek een van de steden in de buurt. Emmen, Assen en Groningen liggen op een steenworp afstand en hebben allemaal hun eigen bijzonderheden.

Meer informatie over privé sanitair in Drenthe

Kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe op dé leukste camping in Drenthe? Lees meer over ons de Comfort Plus kampeerplaats en de Comfort Plus de Luxe kampeerplaats om te ontdekken welk chalet het beste bij jou past.

Trakteer jezelf op een vakantie op Camping de Hondsrug en ervaar het zelf!