Bijzonder overnachten in een Zandkasteel op Camping de Hondsrug

bijzonder overnachten drenthe zandkasteel Camping de Hondsrug heeft iets bijzonders voor je in petto. Op onze camping kun je een wel hele bijzondere accommodatie huren, namelijk een Zandkasteel! Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 8 personen en grenst direct aan een waar speelparadijs met een gigantisch grote zandspeelplaats. En weet je wat nou zo leuk is aan dit kasteel op Camping de Hondsrug? Via het bruggetje stap je zo de speeltuin in, zandtastisch!

Vorstelijke faciliteiten tijdens een bijzondere vakantie

Het stijlvol ingerichte Zandkasteel biedt je alle luxe die je nodig hebt voor een comfortabele vakantie in Drenthe. De keuken is volledig ingericht met o.a. een vaatwasser, gasfornuis, oven/magnetron en koelkast. Uiteraard zijn de slaapkamers voorzien van comfortabele bedden. Om je helemaal te ontzorgen hebben we de lakenpakketten al voor je klaargelegd in de accommodatie (afname van de lakenpaketten is verplicht). Door de airco en verwarming is het bij mooi én minder mooi weer heel aangenaam.

Speelfaciliteiten voor de prinsen op het witte paard en de mooiste prinsesjes van het land

Camping de Hondsrug is een waar kinderparadijs. Durf jij de uitdaging aan om het mooiste zandkasteel in de grote speeltuin te bouwen? Pak je strandemmertje dan alvast in. Bij mooi weer kun je ook heerlijk zwemmen in ons zwembad met een superleuke glijbaan!

Voor een dagje eropuit raden wij zeker Wildlands Adventure Zoo in Emmen aan. Maak kennis met de slingerapen in Jungola, bewonder de dansende nijlpaarden en neem je muts en sjaal mee naar de ijsberenbaai in het koude Nortica.

Meer weten over een bijzondere vakantie in het Zandkasteel? Neem dan contact met ons op of boek online direct je vakantie.