Last minute kamperen op Camping de Hondsrug

Last minute kamperen in Drenthe? Onze camping ligt in de prachtige omgeving van de Hondsrug, een natuurgebied in Drenthe. Je kunt hier eindeloos wandelen, fietsen, dorpjes bezoeken of tentoonstellingen in diverse musea bewonderen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Last minute kamperen in Drenthe op Camping de Hondsrug: leuk voor jong én oud.

Camping de Hondsrug biedt vakanties tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Tevens hebben we diverse arrangementen samengesteld en kun je last minute een voordelige vakantie boeken naar Drenthe. Ontdek onze aantrekkelijke last minute kampeermogelijkheden en kom ook genieten op Camping de Hondsrug.

Last minute kamperen op De Hondsrug: paradijs voor de kinderen

De kinderen vermaken zich prima tijdens het last minute kamperen in Drenthe op Camping de Hondsrug. Zo kunnen ze zwemmen in ons verwarmde binnenzwembad, openluchtzwembad met waterglijbaan en peuterbad. Tijdens de schoolvakanties bieden wij de kinderen volop vertier met ons leuke recreatieteam. Zij organiseren leuke, actieve en creatieve activiteiten: óók voor de allerkleinsten. De kinderen worden heel de dag vermaakt terwijl je geniet van een welverdiende vakantie.

Last minute kamperen = genieten van onze luxe faciliteiten

Last minute kamperen in Drenthe op Camping de Hondsrug betekent dat je natuurlijk ook gebruik mag maken van onze luxe faciliteiten. Neem plaats aan ons eetcafé of haal een maaltijd in onze snackbar.

Tijdens je vakantie je mail checken, een mooie fiets- of wandelroute uitstippelen of de leukste vakantiekiekjes delen met de familie? Maak dan gebruik van ons wifi netwerk.

Meer informatie over last minute kamperen in Drenthe

Last minute kamperen in Drenthe op Camping de Hondsrug? Boek dan online direct je vakantie of neem contact met ons op.

Onze arrangementen