Actieve vakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug

Op zoek naar een actieve vakantie in Drenthe? Dan zit je zeker goed bij Camping de Hondsrug. Op en rondom onze 4-sterren camping er van alles te beleven. Neem een verfrissende duik in onze zwembaden, maak een wandeling door de prachtige natuur, klim en klauter in het klimbos of doe actief mee met ons recreatieprogramma: op Camping de Hondsrug kan het allemaal!

Een actieve vakantie in Drenthe beleef je bij Camping de Hondsrug

Op onze camping hebben we alle ingrediënten om je een actieve vakantie in Drenthe te bezorgen. Zo beschikt Camping de Hondsrug over maar liefst 2 zwembaden: een heerlijk verwarmd binnenzwembad en een buitenzwembad met apart peuterbad. Daarnaast worden er in de zomer diverse activiteiten georganiseerd door ons recreatieteam. Ga knutselen of doe je best tijdens een balspel. Wist je trouwens ook al dat we ook spooktochten, familiewandeltochten en vossenjachten organiseren? Kortom: de leukste activiteiten tijdens je actieve vakantie in Drenthe beleef je bij Camping de Hondsrug.

Een dagje eropuit tijdens een actieve vakantie in Drenthe

Rondom onze camping is er ook genoeg te doen tijdens je actieve vakantie in Drenthe. Wij hebben een aantal leuke activiteiten voor je verzameld. Zo kun je met de kinderen naar Klimpark Outdoor, Wildlands Adventure Zoo en met de allerkleinsten naar het Rijk der Kabouters: spannend!

Camping de Hondsrug ligt middenin een prachtige omgeving met vele natuurgebieden, heidelandschappen, vennetjes en uitgestrekte bossen. Maak de mooiste wandelingen langs de mooiste plekken van Drenthe.

Kun je geen keuze maken, loop dan even langs de receptie. Wij helpen je graag!

Meer weten over een actieve vakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug?

Wil je alles even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure aan of bekijk de brochure online. Heb je nog vragen over een actieve vakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug, neem dan contact met ons op.