Bijzonder overnachten in Drenthe in Sheddievillage op Camping de Hondsrug

Wil je bijzonder overnachten in Drenthe, huur dan een Sheddie in Sheddievillage op Camping de Hondsrug. Deze originele accommodatie is dé perfecte combinatie van een tent en een trekkershut, volledig in glamping stijl. Dit knusse verblijf met een apart design is bijzonder efficiënt ingericht en geschikt voor 2 personen. Het is dan ook de ideale verblijfplaats voor een korte vakantie op De Hondsrug. Kom ook bijzonder overnachten in Drenthe en geniet van een heerlijke vakantie op Camping de Hondsrug!

Overnacht in een Sheddie en ervaar wat een bijzondere overnachting is!

bijzonder overnachten drenthe Ervaar wat bijzonder overnachten in Drenthe is op Camping de Hondsrug. In Sheddievillage staan 4 Sheddies, met in het midden van een buitenkeuken voor gezamenlijk gebruik.

Een Sheddie beschikt over een tweepersoonsbed en uiteraard over licht en een elektra aansluiting. De unieke vormgeving maakt dat je bijzonder overnacht zonder vele luxe voorzieningen. Even back to basic en vooral genieten van vakantie en een gezellig samenzijn.

Uitstekende faciliteiten op Camping de Hondsrug

bijzonder overnachten in drentheWanneer je een Sheddie huurt, mag je uiteraard gebruik maken van de vele faciliteiten op de camping.

Zo zijn er meerdere zwembaden aanwezig waar je onbeperkt gebruik van mag maken. Met mooi weer is het openlucht zwembad dé place to be waar kinderen van de waterglijbaan kunnen roetsjen en de peuters kunnen spetteren en spelen in het peuterbad. En mocht het een dag minder mooi weer zijn, dan bezoek je ons overdekte zwembad. Weer of geen weer, het is altijd zwemweer op Camping de Hondsrug!

Bijzonder overnachten in Drenthe: ontdek de omgeving

bijzonder overnachten Combineer bijzonder overnachten in Drenthe in Sheddievillage met een activiteit in de omgeving. Door de perfecte ligging van Camping de Hondsrug is er in de directe omgeving genoeg te beleven. Of je nu van natuur, gezellige dorpjes en steden of van actie houdt, in Drenthe verveel je je nooit!

Als je een echte cultuurliefhebber bent, kun je een bezoekje brengen aan een van de vele musea. Enkele voorbeelden zijn het Klompenmuseum en het Hunebeddenmuseum in Borger. Ook voor dorpjes en steden zit je in Drenthe helemaal goed! Camping de Hondsrug ligt op slechts 1 kilometer van het pittoreske Eext maar ook dorpjes als Gieten en Zuidlaren liggen in de buurt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kun je ook direct een Sheddie online reserveren.

Lees minder