Goedkoop kamperen in Drenthe op Camping de Hondsrug!

Wil je goedkoop kamperen in Drenthe? Ontdek de aantrekkelijke tarieven van 4-sterren Camping de Hondsrug! Wij bieden diverse aantrekkelijk arrangementen aan die je vakantie nog aantrekkelijker maken. Voordelig en leuk = dubbel genieten op onze goedkope camping in het Drentse Eext!

Onze voordelige arrangementen en aanbiedingen

Onze camping in Drenthe heeft zeer aantrekkelijke arrangementen gedurende het seizoen, waardoor het kamperen nog goedkoper wordt. Wil je een meivakantie, Hemelvaart of een Pinksteren arrangement? Op Camping de Hondsrug vind je de leukste arrangementen tegen de leukste prijzen!

Bekijk hier de waanzinnige arrangementen van De Hondsrug

Altijd op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Goedkoop kamperen op onze camping met zwembad in Drenthe!

goedkoop kamperen in drentheWanneer je komt kamperen in Drenthe op Camping de Hondsrug kun je gratis gebruik maken van onze zwembaden. De kinderen kunnen heerlijk spetteren in het grote openluchtzwembad met waterglijbaan of zwemmen in het verwarmde binnenbad. Ook kunnen wij je ons Romaans stoombad aanbevelen: heerlijk ontspannen!

Camping de Hondsrug: een paradijs voor kinderen!

Kinderen hebben de tijd van hun leven wanneer ze op Camping de Hondsrug overnachten. Lekker spetteren in het zwembad of vriendjes maken in de grote speeltuin of in de speelweide, de keuze is gelukkig reuze! Zijn de kinderen eigenlijk nog te jong om zonder toezicht te spelen? Wij bieden kampeerplaatsen op een veldje waar je zicht hebt op de speeltoestellen.

Ook hebben wij tijdens de schoolvakanties een superleuk animatieteam die de leukste activiteiten voor de kinderen organiseren. Denk daarbij aan zandkastelen bouwen, verschillende sportspelletjes en knutselen. De kinderen zullen zich hier echt niet gaan vervelen! Ook zijn er verschillende activiteiten voor de ouders. Zo kunnen jullie met de kinderen een potje voetballen of een familiewandeltocht maken.

Meer weten over goedkoop kamperen in Drenthe op De Hondsrug

Neem contact met ons op voor meer informatie over goedkoop kamperen in Drenthe op Camping de Hondsrug of boek online direct je vakantie!

Onze arrangementen