Speelplezier op Camping de Hondsrug

Voor kinderen is vakantie op De Hondsrug één groot feest! Ze kunnen uuuu-ren spelen in de speeltuin en zwemmen in het zwembad! In de zomer organiseert de Hondsrug Rangerclub ook superleuke activiteiten voor kinderen tot 12 jaar. Wil je meer weten over de Hondsrug Rangerclub? Lees dan snel verder! 

Wist je trouwens dat de rangers op social media foto’s en video’s plaatsen van al hun avonturen?

Ontmoet de Hondsrug Rangerclub

Op Camping de Hondsrug wonen 4 avontuurlijke kinderen: Herman Hoe, Hellen Hip, Hugo Held en Hannah Haast. Ze vormen een hechte vriendenclub en beleven samen toffe avonturen op de camping. The brandwagon 2August 16 2023175013

Tijdens een spannende jungle tocht kwam Hermen Hoe ineens Harry de Hond tegen. Harry was verdwaald en een beetje verdrietig omdat hij zo alleen was. Toen hij Herman zag fleurde hij helemaal op! Misschien kon Herman hem wel helpen om zijn vrienden terug te vinden. Samen dwaalden ze door het bos en zochten en zochten, maar helaas… ze konden de vrienden van Harry maar niet vinden.

Ineens had Herman een goed idee! Waarom ging Harry niet gewoon met hem mee naar de camping? Harry begon te kwispelen met zijn staart! Hij wilde maar wat graag de vrienden van Herman ontmoeten! En zo vertrokken ze samen terug naar de camping.

Eenmaal terug op de camping vertelde Herman het avontuurlijke verhaal aan zijn vrienden. Ze zaten aandachtig te luisteren en wilden zo graag de lieve Harry de Hond ontmoeten. Omdat ze samen zoveel plezier hadden besloten ze een club op te richten: de Hondsrug Rangerclub. Herman werd hoofdranger en samen met de rangers Hellen, Hugo, Hannah en Harry beleven ze nog elke dag de grootste avonturen! Ze verkennen geheime paden, ontdekken verborgen schatten en leren alles over de natuur.    

Als ze samen op pad gaan vinden ze het fijn om hun eigen clublied te zingen:

Welkom bij de Hondsrug Rangers!
Ga met ons mee op avontuur..
Vandaag gaan we weer iets beleven,
Ga jij met ons mee??

En weet je wat nou zo leuk is aan de Hondsrug Rangerclub? Samen gaan ze deze zomer weer superleuke avonturen beleven en daar mag jij bij zijn!

Kom jij samen met de Hondsrug Rangers vakantie vieren en zing je met ons mee?

Tot snel op De Hondsrug!

Kom alvast in de stemming en luister het Rangerlied! 

De activiteiten worden georganiseerd voor onze jongste gasten tot 12 jaar. Daarbij kunnen de kinderen samen spelletjes spelen en de natuur ontdekken. Uiteraard vergeten we ook de papa’s en mama’s en opa’s en oma’s niet. Zij kunnen regelmatig bingo spelen, klaverjassen of een oergezellige avond in de brasserie beleven.

Ben je nieuwsgierig naar ons programma? Download dan snel onze app!

HondsrugApp