Genieten van de mooie omgeving

Door de perfecte ligging van Camping de Hondsrug is er in de directe omgeving genoeg te beleven. Of je nu van natuur, gezellige dorpjes en steden of van actie houdt, in Drenthe verveel je je nooit!

Hondsrug omgeving25Als je een echte cultuurliefhebber bent, kun je een bezoekje brengen aan een van de vele musea. Enkele voorbeelden zijn het Klompenmuseum en het Hunebeddenmuseum in Borger. Een interessant museum om met de kinderen te bezoeken is het Gevangenismuseum! 

Hoe oud de kinderen ook zijn, in Drenthe is er altijd wel iets leuks te ondernemen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Boomkroonpad of ontdek het voordeligste pretpark van Europa! 

Ook voor dorpjes en steden zit je in Drenthe helemaal goed! Camping de Hondsrug ligt op slechts 1 kilometer van het pittoreske Eext maar ook dorpjes als Gieten en Zuidlaren liggen in de buurt. Als je een leuke stad wilt bezoeken, raden wij je Groningen, Assen of Emmen aan. 

Vind je het heerlijk om met je gezin of partner lekker actief te zijn en 's avonds met een voldaan gevoel bij de tent of caravan neer te ploffen? Kijk dan eens bij alle actieve uitstapjes! Klimpark Outdoor Grolloo en diverse wandel- en fietsroutes behoren tot de mogelijkheden. 

De beste eropuit tips van Camping de Hondsrug

Evenementen

Uitjes met kinderen

Fiets4daagse

Lekker eten en drinken

Lekker actief

Dorpen en steden

Zilveren dolk

Gasselterveld

Cultuur

Vissen

Fietsen in Drenthe