Eten en drinken op Camping de Hondsrug: alles bij de hand!

Geen zin om te koken of de auto in te stappen voor een bezoekje aan de supermarkt? Geen probleem. Campings de Hondsrug maakt het je gemakkelijk. Zo hebben wij een campingwinkel, eetcafé én snackbar!

Voor je dagelijkse boodschappen hoef je de camping niet af

Camping de Hondsrug Drenthe26Op onze camping bevindt zich een campingwinkel waar je al je dagelijkse boodschappen kunt halen. Begin je ochtend goed met verse, afgebakken broodjes en de dagelijkse krant. Voor de kinderen is er speelgoed te koop.

Kom lunchen of dineren in ons eetcafé met terras

Camping de Hondsrug heet je van harte welkom in ons eetcafé mét terras. Of je nu zin hebt in een kopje koffie of thee, een ijsje of een kop soep, een borrelhapje of een complete maaltijd, in het eetcafé hebben wij het in huis! Ook hebben we natuurlijk aan de kinderen gedacht door een verrassend kindermenu samen te stellen.

Haal je maaltijd af bij ons snackbar

Wanneer je liever je maaltijd ophaalt en bij de caravan nuttigt kan dat natuurlijk ook. Want bij ons afhaalloket kun je terecht voor patat, snacks en diverse broodjes.

Boodschappenservice

deluxeKHou je van gemak? Maak dan gebruik van de boodschappenservice van De Hondsrug! Wij bieden diverse boodschappenpakketten aan waar je uit kunt kiezen. Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat en wij zorgen dat alles netjes wordt gebracht of klaar staat bij aankomst in je chalet, Zandkasteel, tent of stacaravan.

Wil je meer weten over de boodschappenpakket, neem dan contact met ons op. 

Heerlijk uit eten in Drenthe?

Wil je in de omgeving van Camping de Hondsrug genieten van een hapje of drankje? Wij hebben een aantal mogelijkheden voor je verzameld! Bekijk hier de mogelijkheden.