Eenouderveld op Camping de Hondsrug

In de zomervakantie kun je op De Hondsrug als alleenstaande ouder kamperen met kinderen op een eenouderveld. Het eenouderveld De Bokkenweide kijkt uit op de speeltuin met grote airtrampoline en diverse speeltoestellen. Ook fijn, aan de andere zijde van de Bokkenweide ligt het sanitairgebouw. Alles bij de hand voor een onbezorgde vakantie! 

Op het eenouderveld kun je tussen 20 juli en 7 augustus onbezorgd vakantie vieren. Kom je ook?

Kom kamperen op een eenouderveld

Op het eenouderveld kun je kamperen met een tent, caravan of camper. Een leuke outdoor beleving op een supergezellig kampeerveld. Tijdens je vakantie kun je gezellig bijkletsen met de buren op het veld en een helpende hand is altijd dichtbij. Onze standaard kampeerplaatsen op het eenouderveld in het kort:

  • Oppervlakte kampeerplaats 50-100m²
  • Watertapkraantje in de buurt
  • 6 ampère elektra
  • Gratis wifi
  • Uitzicht op de speeltuin met airtrampoline
  • Nabij het sanitairgebouw
  • Optioneel kun je een koelkast huren
  • Gratis douchen in het sanitairgebouw
  • Afwasservice in het sanitairgebouw
  • Huisdieren zijn welkom

Wil je liever een compleet ingerichte tent huren? Bekijk dan hier snel de mogelijkheden!

De leukste camping met zwembad

eenouderveld kamperenIn de zomervakantie is niets lekkerder dan een verfrissende duik in het zwembad, daar weten wij alles van! Op Camping de Hondsrug zijn maar liefst 3 zwembaden, waarvan 1 overdekt zwembad. Het buitenzwembad is in de zomer dé place-to-be. De grote, brede waterglijbaan is namelijk geschikt om samen met je zoon of dochter van af te glijden, gegarandeerd veel zwemplezier! Ook het peuterbad biedt veel spetterplezier voor onze jongste gasten. Wil je zelf even van het zonnetje genieten, neem dan plaats op de zonneweide naast het zwembad.

Spelen op de camping

Uitgezwommen? Kom dan spelen in de grote zandspeeltuin! In de zandspeeltuin kun kinderen de lekkerste zandtaartjes bakken, balanceren op de balanceerbrug, roetsjen van de kabelbaan of glijden van de glijbaan. Onze tip, vergeet je camera niet om de blije kindergezichtjes vast te leggen en te appen naar je vrienden en familie. Wifi is gratis, ook daar hebben we voor gezorgd.

Animatie in de zomervakantie voor eenoudergezinnen

In de zomervakantie organiseert ons animatieteam leuke activiteiten voor met name onze jongste gasten tot 11 jaar. De dag begint met een Meet & Greet met Harry de Hond wat uiteraard gepaard gaat met leuke dansjes en knutselpret. ’s Middags is er een wisselend programma en we sluiten de dag af met Pyjamapret.

Wist je dat er op TikTok korte filmpjes staan van ons animatieteam? Leuk om met de kinderen alvast in de vakantiestemming te komen en diverse dansjes te oefenen! In onze VakantieApp kun je het actuele animatieprogramma bekijken op je smartphone.

Meer informatie of direct reserveren

Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met reserveren. Heb je nog vragen of wil je direct je vakantie reserveren, neem dan snel contact met ons op. Uiteraard kun je ook je vakantie online reserveren. Laat de vakantiepret maar beginnen!