Kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe? Boek een Comfortplus plaats op De Hondsrug

Wil jij ook luxe kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe? Kom dan kamperen op Camping de Hondsrug in Eext. Onze camping is werkelijk waar dé place to be voor een onvergetelijke vakantie. Als je op zoek bent naar een rustige of juist actieve vakantie ben je bij ons aan het juiste adres. Lekker zwemmen in onze zwembaden, urenlang spelen in de speeltuin of genieten van de natuur tijdens een wandel- of fietstocht, op De Hondsrug is het allemaal mogelijk.

Op onze kampeerplaats met privé sanitair geniet je optimaal van privacy, comfort en luxe. Kom je ook?

NIEUW: bekijk ook onze nieuwe privé sanitaircabine met douche en toilet

Luxe kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair

camping met prive sanitair drentheCamping de Hondsrug biedt Comfortplus-kampeerplaatsen aan. Dit zijn extra comfortabele kampeerplaatsen, voorzien van privé sanitair.

Je beschikt op je kampeerplaats over je eigen sanitair cabine met toilet ‘plus’ een wastafel met warm water. 

Wat je allemaal kunt verwachten van de Comfortplus plaats:

  • Comfortplus inclusief toilet en wastafel met warm water
  • Maar liefst 10 ampère elektra
  • Oppervlakte kampeerplaats ruim 70 - 90m²
  • Gratis douchen in het sanitairgebouw
  • Gratis wifi!

Wist je dat het ook mogelijk is om privé sanitair met hotelservice te boeken? Wij zorgen dan dat het sanitair op gezette tijden weer wordt schoongemaakt tijdens je verblijf. Dat maakt je verblijf nóg comfortabeler!

Een vakantie op Camping de Hondsrug is een vakantie voor het hele gezin!

camping met prive sanitairCamping de Hondsrug is werkelijk waar hét kinderparadijs voor de kinderen. Roetsj van de glijbaan in het grote openluchtzwembad of neem een duik in ons verwarmde binnenbad. Daarnaast staat onze gigantische speeltuin met supergave speeltoestellen garant voor urenlang speelplezier met je kampeervriendjes! Kom je in de schoolvakantie bij ons kamperen? Laat je dan verrassen door ons supercoole recreatieprogramma.

Bekijk onze plattegrond en zoek je favoriete kampeerplaats met privé sanitair uit!

Ontdek de omgeving

De mogelijkheden om de prachtige omgeving te verkennen zijn eindeloos. Of je nu van natuur, gezellige dorpjes en steden of van actie houdt: tijdens een vakantie op onze camping met privé sanitair verveel je je nooit! Zo kun je via de welbekende Hunebed Highway (N34), de weg van Zuidlaren tot Coevorden, veel Hunebedden bezoeken of een historische autoroute langs de havezaten in Zuidwest-Drenthe volgen. Uiteraard kun je ook een wandel- of fietsroute uitstippelen om de schoonheid van Drenthe te ontdekken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in de omgeving? Loop dan even langs de receptie, wij helpen je graag.

Meer informatie over onze kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe

Wil je meer weten over een waanzinnige kampeervakantie boordevol luxe en comfort op Camping de Hondsrug, neem dan contact met ons op. Of boek online snel en eenvoudig je vakantie op onze kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe.

 

Lees minder