Kampeerplaats in Drenthe op dé leukste camping van Drenthe

Kampeerplaats in Drenthe op een familiecamping? Pak dan je koffers alvast in, want Camping de Hondsrug is precies datgene waar je naar op zoek bent. Zo bieden wij uitstekende faciliteiten en is het altijd gezellig op onze camping. Of je nu op zoek bent naar een actieve of rustige kampeervakantie: een onvergetelijke vakantie om nog lang aan terug te denken beleef je op een kampeerplaats in Drenthe op Camping de Hondsrug! Kom je ook?

Comfortbel kamperen op onze kampeerplaats

Een kampeerplaats in Drenthe huren, maar ook genieten van goede faciliteiten? Dat is vanzelfsprekend op Camping de Hondsrug. Op onze ruime kampeerplaatsen kun je gebruik maken van:

  • 50-100m2
  • Watertapkraantje in de buurt
  • 6 ampère elektra
  • Gratis wifi!

Tijdens een vakantie op onze luxe kampeerplaatsen kun je gebruik maken van de gratis afwasservice en mag je onbeperkt gebruik maken van het sanitairgebouw.

Een vakantie op Camping de Hondsrug is een vakantie voor het hele gezin!

Camping de Hondsrug is werkelijk waar hét kinderparadijs voor de kinderen. Roetsj van de glijbaan in het grote openluchtzwembad of neem een duik in ons verwarmde binnenbad. Daarnaast staat onze gigantische speeltuin garant voor urenlang speelplezier met je kampeervriendjes! Kom je in de schoolvakantie bij ons kamperen? Laat je verrassen door ons supercoole recreatieprogramma.

Fiets de natuur in!

Ontdek op de fiets het natuurschoon in de omgeving van Camping de Hondsrug. Zo vind je hier diverse natuurgebieden en Nationaal Parken. Heb je geen fiets meegenomen, dan kun je bij ons een fiets huren. Plan je fietsroute en fiets de natuur in!

Meer weten over onze kampeerplaats in Drenthe

Neem contact met ons op voor meer informatie over een kampeervakantie op Camping de Hondsrug. Al over stag? Boek online eenvoudig een kampeerplaats in Drenthe!