Langer genieten met korting in voor- en naseizoen

Je hebt wat extra vrije dagen en bent niet gebonden aan (school) vakanties? Waarom neem je dan niet wat meer vakantie voor je geld?

Extra voordeel: 7=6, 14=10 en 21=16

Met onze aanbieding "langer genieten met korting", krijg je véél meer kampeer vakantie, voor hetzelfde geld! Reken maar na: je verblijft 7 nachten en betaalt maar 6, kom je 14 nachten dan rekenen we maar 10 of je komt 21 nachten, dan betaal je maar iets meer dan twee weken, namelijk 16 nachten. Hoe langer je kampeert, hoe voordeliger je vakantie wordt.

Kamperen met een kortingskaart

Je dacht voordelig uit te zijn met een kortingskaart zoals de ACSI kaart, de Keycard of Campingcheque? Met onze "langer genieten met korting" ben je nog voordeliger uit en kun je dus langer genieten van een heerlijke kampeervakantie op de Hondsrug. En bovendien heb je zo veel meer tijd om de leuke dingen in de buurt te ontdekken! Ga op pad met de auto, met de fiets, te voet of met een leuke GPS tocht.

Wil je liever iets huren? Dan ben je in de voorzomer en het naseizoen ook voordelig uit! Dus meer vakantie comfort voor hetzelfde geld.

Graag tot snel!