Bezoek het Holland International Blues Festival in Grolloo

bluesOp 14 en 15 juni 2019 vindt het Holland International Blues festival plaats in Grollo. Een festival waar de blues weer tot leven wordt geroepen, waar Blues goden hun talenten delen en waar sterren geboren worden.

Niemand minder dan Joe Bonamassa en Walter Trout komen optreden op de aankomende editie van hét festival van Nederland: het Holland International Blues Festival in Grolloo. Ook bekende artiesten als Laurence Jones, King Solomon Hicks en Tommy Castro & The Painkillers beloven een grandioos optreden te geven in Blues Village Grolloo.

Overnachten op Camping de Hondsrug nabij Grolloo

Combineer een bezoek aan het festival met een gezellig weekendje weg en reserveer een stacaravan of chalet op Camping de Hondsrug. Tijdens je verblijf kun je uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten waaronder onze zwembaden.

Met de Bluesbus naar het Blues festival

Het Blues festival vindt plaats in Grolloo, gelegen op ongeveer 16 kilometer afstand van Camping de Hondsrug. Hoe leuk is het om dan geheel in Blues-stijl naar het Blues festival te gaan? Camping de Hondsrug zorgt voor een Blues bus die je op een vast tijdstip brengt naar het festival en ook weer ophaalt. Het leukste is dat in de bus een Blues band de beste nummers speelt om vast helemaal in de stemming te komen!

Boek direct een Blues Festival arrangement

Bekijk de video van het festival in 2017