Fietsen op de Hondsrug met ons voordelige fietsarrangement

Hondsrug omgeving35Camping de Hondsrug biedt een geweldig fietsarrangement aan, waarbij u een hele week kunt genieten van een fietsvakantie al vanaf € 130,00 (op basis van 2 personen). Heerlijk genieten van een lekkere vakantie terwijl u Drenthe op de fiets ontdekt. Drenthe is niet voor niets de fietsprovincie van Nederland!

Dit voordelige arrangement wordt u aangeboden met vele extra's.

Camping de Hondsrug biedt diverse overnachtingsmogelijkheden aan zodat u zelf kunt kiezen of u wilt komen kamperen of dat u liever een accommodatie huurt.

Extra veel voordeel

Als u het fietsarrangement boekt profiteert u van veel extra voordeel:

  • Gratis ontbijtpakket (eerste ochtend)
  • Gratis wifi gebruik
  • gratis 2 mooie fietsroutes en een wandelroute
  • Een dag gratis een GPS-apparaat lenen om te geocachen (digitaal schatzoeken)
  • Gratis afwasservice tijdens het verblijf
  • Gratis 2x een half uur stoombad om helemaal tot rust te komen
  • Gebruik van zowel het binnenzwembad als het buitenzwembad
  • Drenthe ontdekken op de fiets

Het extra voordelige fietsarrangement is geldig in de periode 12 tot 28 mei, 11 juni tot 5 juli en 25 augustus tot 30 september 2019.

Dat betekent dat u in het voor- en najaar heerlijk gebruik kunt maken van dit aantrekkelijke arrangement.

Vanaf de camping fietst u zo de natuur in!

Camping de Hondsrug ligt te midden van een aantal Nationale Parken, waaronder de Drentsche Aa en de Hondsrug. Tijdens uw fietstocht kunt u genieten van de afwisselende natuur; bos, heide, vennen en hunebedden, u komt ze allemaal tegen in de directe omgeving van de camping.

Wilt u weten wat de mooiste fietsroutes zijn, loop dan even langs de receptie. Tijdens het fietsarrangement ontvangt u 2 mooie fietsroutes helemaal gratis.

Meer weten over de geweldige natuur bekijk dan onze omgevingspagina.

Maak gebruik van de vele luxe faciliteiten op de camping

Camping de Hondsrug beschikt over vele luxe faciliteiten en heeft niet voor niets 4 sterren. De camping beschikt over maar liefst 2 zwembaden; één openluchtzwembad en één overdekt zwembad waar u gratis gebruik van kunt maken.

Daarnaast zijn er vele speelfaciliteiten aanwezig voor de (klein)kinderen, is er een minisupermarkt én bieden wij een afwasservice. Dat betekent dat u tijdens uw vakantie niet meer hoeft af te wassen, dat doen onze vaatwassers voor u. Dat noemen wij nou luxe en comfort!

Reserveer dit arrangement