Ontdek Drenthe in de maand juni

Op vakantie nog voor het hoogseizoen begint, reserveer dan een maandje juniplus bij Camping de Hondsrug. Met dit voordelige arrangement kun je een ruime maand kamperen tegen een scherp tarief!

Gezelligheid en ontspanning

kamperen juniIn het voorjaar kun je op Camping de Hondsrug extra genieten van de prachtige omgeving. Je wandelt of fietst zo vanaf de camping de natuur in, waar je eindeloze wandel- en fietstochten kunt maken.

Ga op expeditie door Geopark de Hondsrug of ontdek Drenthe op een originele manier en ga geocachen op de Hondsrug.

Drenthe heeft zoveel te bieden, je hebt aan 1 vakantie niet genoeg!

Wanneer je terugkomt van een dagje uit kun je een verfrissende duik nemen in ons zwembad of ontspannen in het stoombad. En de afwas, die doen wij graag voor je. Met onze afwasmachines is de vaat zo gepiept. De luxe voorzieningen op Camping de Hondsrug maken je vakantie wel erg aantrekkelijk.

 

Inhoud arrangement

Inclusief:

  • kampeermiddel, auto en één bijzettentje
  • inclusief gebruik van de zwembaden, douches, warm water en natuurlijk onze afwasservice
  • WiFi (maximaal 2 apparaten)
  • 6 of 10 Ampère elektra en 50 kWh verbruik (Extra verbruik à € 0,35 per kWh)

Kamperen op maat bij Camping de Hondsrug

Camping de Hondsrug biedt meerdere type kampeerplaatsen aan.

Standaard kampeerplaatsen
De standaardkampeerplaats betreffen ruime kampeerplaatsen van 80 - 120m2. Op elke plaats is een electra-aansluiting van 6 Ampère.

Comfortplaatsen
De comfortplaatsen bieden net iets meer comfort dan de standaardkampeerplaats. De comfortplaatsen zijn voorzien van 6 Ampère stroom, indien gewenst kan dit op enkele plaatsen worden verhoogd naar 8 of 10 Ampère tegen meerprijs. Je beschikt hier tevens over een water,- riool- en digitale tv-aansluiting van Ziggo.

Comfortplaats Plus
De Comfort Plus plaatsen beschikken over een privé-sanitair cabine met eigen toilet en wastafel met warmwater (géén douche). De kampeerplaatsen zijn tevens voorzien van digitale tv-aansluiting van Ziggo en 10 Ampère elektra.

Meer weten over de kampeermogelijkheden

Wil je alles even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure aan of bekijk de brochure online. Heb je nog vragen over de kampeermogelijkheden, stuur ons dan een e-mail.