Kamperen in de meivakantie? Beleef veel plezier op Camping de Hondsrug!

Camping de Hondsrug Drenthe46Kom je ook kamperen in de meivakantie op Camping de Hondsrug? Met het meivakantie arrangement geniet je éxtra van alles wat wij je te bieden hebben.

In de meivakantie breken de eerste zonnestralen door en zingen de vogels uit volle borst de vrolijkste liedjes. En met onze waanzinnige faciliteiten beleef je samen met de kinderen veel vakantiepret. Terwijl de kinderen spelen, kun je heerlijk genieten van de gezellige sfeer op de camping. Ook de omgeving biedt vele mogelijkheden voor een leuk dagje eropuit. Kom kamperen in de meivakantie op Camping de Hondsrug en ervaar zelf hoe leuk het hier is!

Urenlang speelplezier

De kinderen kunnen in de meivakantie de leukste activiteiten beleven met ons enthousiaste recreatieteam. Een potje voetbal, spannende spooktocht of misschien wel een gezellige familiewandeltocht: voor elk is er wat wils. Daarnaast hebben wij een megagrote speeltuin met onder andere supercoole spiderstones, een watertoestel en nog veel meer...! Liever zwemmen in ons overdekt zwembad of bij zonnig weer over de waterglijbaan roetsjen in het openluchtzwembad? Ook dat is mogelijk op onze camping.

Aan speelplezier geen gebrek op Camping de Hondsrug!

Voordelig een dagje eropuit met de kinderen: de keuze is reuze!

Goed nieuws: wij beschikken over diverse kortingskaarten voor de leukste dagjes eropuit met de kinderen. Drenthe heeft heel veel te bieden, je hebt aan één vakantie niet genoeg! Zo kunnen de kinderen urenlang klimmen en klauteren in het Klimpark Outdoor in Grolloo of veel plezier beleven in Attractiepark Drouwenerzand in Drouwen. Ook raden wij je zeker een avontuurlijk bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen aan. Met onder andere dansende pinguïns, giraffen met hele lange nekken en honderden exotische vlinders beleef je samen met de kinderen een dag om nooit te vergeten.

Wil je meer informatie over de kortingskaarten of meer eropuit-tips, loop dan even bij ons binnen op de receptie.

Inhoud arrangement

 

Tarief inclusief:

 • 2 personen
 • Kampeermiddel, auto en één bijzettentje
 • Elektra, digitale tv-aansluiting van Ziggo, draadloos internet (WiFi)
 • Onze waanzinnige faciliteiten!

Wil je liever een van onze geweldige accommodaties huren? Neem dan contact met ons op.

Ontdek de WAAN-ZIN-NIGE faciliteiten op De Hondsrug!

Tijdens de meivakantie kun je gebruik maken van diverse geweldige faciliteiten:

 • 2 zwembaden (openlucht én overdekt) met waterglijbaan & peuterbad
 • Enthousiast recreatieteam
 • Gigantische zandspeeltuin met o.a. spiderstones, kabelbaan en klimtoestellen
 • Groot sportveld met airtrampoline
 • Luxe sanitairgebouw met kindersanitair, aangepast sanitair, afwasmachines en meer
 • Gratis douchen
 • Gratis muntjes voor de afwasmachine (1 per dag)
 • Afwasservice
 • Campingwinkel voor verse broodjes
 • Brasserie & snackbar
 • Gratis wifi
 • Laadpaal voor elektrische auto’s en e-bike

Kamperen op maat bij Camping de Hondsrug

Camping de Hondsrug biedt meerdere type kampeerplaatsen aan.

Standaard kampeerplaatsen
De standaardkampeerplaats betreffen ruime kampeerplaatsen van 80 - 120m2. Op elke plaats is een electra-aansluiting van 6 Ampère.

Comfortplaatsen
De comfortplaatsen bieden net iets meer comfort dan de standaardkampeerplaats. De comfortplaatsen zijn voorzien van 6 Ampère stroom, indien gewenst kan dit op enkele plaatsen worden verhoogd naar 8 of 10 Ampère tegen meerprijs. Je beschikt hier tevens over een water,- riool- en kabelaansluiting (Ziggo).

Comfortplaats Plus
De Comfort Plus plaatsen beschikken over een privé-sanitair cabine met eigen toilet en wastafel met warmwater (géén douche). De kampeerplaatsen zijn tevens voorzien van aansluiting voor kabel-tv (Ziggo) en 10 Ampère elektra.

Wil je alles even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure aan of bekijk de brochure online. Heb je nog vragen over de kampeermogelijkheden, stuur ons dan een e-mail.

Meer informatie over kamperen in de meivakantie

Wil je eerst meer weten over kamperen in de meivakantie op Camping de Hondsrug, neem dan contact met ons op. Of boek online snel en eenvoudig het meivakantie arrangement en beleef bij ons een fantastische tijd!