Ontdek Drenthe in het najaar

Hondsrug omgeving01Waarom je caravan meteen in de stalling zetten? Dat is toch zonde! Terwijl kamperen in Drenthe zo heerlijk is, vooral in die mooie nazomer die we in Eext kennen.

Daarom hebben wij voor jou een mooie aanbieding gemaakt, je komt kamperen in Drenthe in het naseizoen inclusief de maand september! Op de Hondsrug hebben we voor riante plaatsen in de aanbieding, waar je nog heerlijk kunt nagenieten van een "kan-niet-meer-stuk-zomer".

Rust, ruimte en ontspanning

In het najaar kun je op Camping de Hondsrug extra genieten van de rust. Je wandelt of fiets zo vanaf de camping de natuur in, waar je eindeloze wandel- en fietstochten kunt maken.

De prachtige herfstkleuren, paddestoelen, een schitterende ondergaande zon, het najaar heeft zoveel moois te bieden.

Wanneer je terugkomt van een lange wandel- of fietstocht kun je een verfrissende duik nemen in ons zwembad of ontspannen in het stoombad. En de afwas, die doen wij graag voor je. Met onze afwasmachines is de vaat zo gepiept.

 

Inhoud arrangement

Inclusief:

  • eigen gezin
  • kampeermiddel, auto en één bijzettentje
  • inclusief gebruik van de zwembaden, douches en warm water
  • WiFi (maximaal 2 apparaten)
  • 6 of 10 Ampère elektra en 50 kWh verbruik (Extra verbruik à € 0,35 per kWh)

Kamperen op maat bij Camping de Hondsrug

Camping de Hondsrug biedt meerdere type kampeerplaatsen aan.

Comfortplaatsen
De comfortplaatsen bieden net iets meer comfort dan de standaardkampeerplaats. De comfortplaatsen zijn voorzien van 6 Ampère stroom, indien gewenst kan dit op enkele plaatsen worden verhoogd naar 8 of 10 Ampère tegen meerprijs. Je beschikt hier tevens over een water,- riool- en kabelaansluiting (Ziggo).

Comfortplaats Plus
De Comfort Plus plaatsen beschikken over een privé-sanitair cabine met eigen toilet en wastafel met warmwater (géén douche). De kampeerplaatsen zijn tevens voorzien van aansluiting voor digitale tv (Ziggo) en 10 Ampère elektra.

Meer weten over de kampeermogelijkheden

Wil je alles even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure aan of bekijk de brochure online. Heb je nog vragen over de kampeermogelijkheden, stuur ons dan een e-mail.