September is opa en oma maand op Camping de Hondsrug!

Camping de Hondsrug Drenthe40Geniet van een heerlijke vakantie met de kleinkinderen in september! We hebben een speciaal arrangement samengesteld waarbij opa’s, oma’s én de kleinkinderen even in het zonnetje worden gezet.

De kleinkinderen mogen in de maand september namelijk gratis overnachten op de camping en om het nog leuker te maken hebben we een speciaal arrangement samengesteld met diverse kortingsbonnen en een echte schatkaart om samen op zoek te gaan naar de Zilveren Dolk! Een compleet arrangement met extra voordeel!

Op zoek naar de Zilveren Dolk met de kleinkinderen

September is een mooie maand om een fietstocht door de omgeving te maken. Maar weet je wat nog leuker is? De Zilveren Dolk route fietsen met de kleinkinderen! Met een schatkaart en een pen in je fietstas ga je samen met Berend en zijn makker raaf Ralf op zoek naar de zilveren dolk. Berend heeft de zilveren dolk verstopt voor de rovers, maar waar???

In het arrangement zit een schatkaart voor de kinderen inbegrepen en nog 2 andere fietsroutes.

Voordelig een dagje uit

Hondsrug omgeving25Heb je zin om nog een dagje eropuit in de omgeving te gaan? Dan is het goed om te weten dat wij diverse kortingsbonnen klaar hebben liggen om een dagje uit met de kleinkinderen nóg leuker te maken. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Wildlands Adventure Zoo, Kabouterland, de Sprookjeshof of Drouwenerzand. Wil je meer tips en informatie of de kortingskaarten, loop dan even bij ons binnen op de receptie.

Even ontspannen (spelen) op de camping

Tussendoor is er uiteraard genoeg ruimte om even te ontspannen op de camping. Terwijl de kleinkinderen zich vermaken in de speeltuin, kunnen opa en oma even heerlijk ontspannen. Wifi is uiteraard gratis op de camping, wanneer je dus leuke foto’s hebt gemaakt van de kleinkinderen kun je ze gelijk versturen via What’sApp.

Voordelige arrangementen

Onderstaand hebben we de arrangementen vast op een rijtje gezet. Mocht je liever een afwijkende periode willen, neem dan gerust even contact met ons op. We maken graag een passend arrangement voor je.

 


Kies je liever voor iets meer gemak? Dan is het goed om te weten dat wij ook diverse luxe chalets, stacaravan en bijzondere zandkastelen bieden voor een waanzinnige vakantie.

Alle faciliteiten op een rij:

 • Speeltoestellen op de diverse kampeervelden voor de kleine kinderen
 • Grote zandspeeltuin met spiderstones, kabelbaan en klimtoestellen
 • Airtrampoline en speelveld
 • Openlucht én overdekt zwembad
 • Campingwinkel voor verse broodjes en de krant
 • Luxe sanitairgebouw met kindersanitair, aangepast sanitair, afwasmachines en meer
 • Gratis douchen
 • Gratis muntjes voor de afwasmachine (1 per dag)
 • Brasserie en snackbar
 • Gratis wifi
 • Laadpaal voor elektrische auto’s en e-bike

Meer informatie

Wil je nog meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.