Op vakantie met Pasen? Vier de Paasdagen op Camping de Hondsrug!

Het Paasweekend wordt één groot feest op De Hondsrug! We hebben een ge-wel-dig Paasprogramma samengesteld (al zeggen we het zelf), met heel, heel, heel veel leuke activiteiten! We beginnen het weekend met een swingende disco in het zwembad, we gaan paaseieren zoeken en pimpen, en… paaseieren gooien! (Don’t try this @home 😉)

Goed nieuws voor papa’s & mama’s: kinderen mogen geheel gratis overnachten dit weekend!

Zijn jullie er ook bij? Boek snel je vakantie en kom op je Paasbest naar de camping. Tot snel!!!

Kamperen op de Hondsrug

Op onze camping kun je luxe kamperen. Zo geniet je bij ons natuurlijk niet alleen van alle gemakken op de camping, maar ook van alle faciliteiten die wij je graag aanbieden! De ruime, luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra, een wateraansluiting, riolering en digitale tv van Ziggo. Ook bieden wij gratis wifi, een service van De Hondsrug!

Genieten van nóg meer comfort? Dan bieden wij je graag een ComfortPlus-plaats of Comfortplus DeLuxe aan. Deze kampeerplaatsen beschikken over een privé sanitair cabine met toilet en wastafel, kabel-tv én 10 ampère elektra.

 

 

Huur een accommodatie

Heb  je even geen zin in "gedoe" met tentharingen, huur dan gewoon een Zandkasteel of een van onze andere accommodaties. Bij aankomst kan je vakantie direct beginnen!

Meer informatie over een Paasvakantie in Drenthe

Neem contact met ons op voor meer informatie over het Paasweekend op Camping de Hondsrug. Is je interesse al gewekt? Boek online eenvoudig een vakantie in Drenthe!

Ontdek onze vele faciliteiten

Tijdens de Paasdagen is vervelen echt niet mogelijk op Camping de Hondsrug. Wij bieden je verschillende faciliteiten om je Paasvakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen:

Wij hebben werkelijk waar alles in huis voor een onvergetelijke vakantie.

Door de perfecte ligging van onze camping kun je wat betreft uitstapjes alle kanten op. Maak een wandel- of fietstocht door de mooie natuur of bezoek een van de steden in de buurt. Emmen, Assen en Groningen liggen op een steenworp afstand en hebben allemaal hun eigen bijzonderheden. Om de receptie geven graag eropuit tips en kun je diverse wandel- en fietsroutes afhalen.

Tip: huur onze Escape Caravan en kraak binnen 60 minuten de Hondsrug-code!