Kamperen op TT camping in Drenthe: Camping de Hondsrug!

Camping de Hondsrug TT AssenOp zoek naar een TT camping in Assen? Motorliefhebbers opgelet: Camping de Hondsrug bevindt zich op nog geen 20 kilometer afstand van TT Circuit Assen en biedt een geweldig arrangement. Het TT arrangement is ideaal voor mensen die diverse, stoere races willen bijwonen op het TT circuit Assen. Of je nu kaartjes hebt gekocht voor Motul Dutch TT 2019 op 28, 29 en 30 juni 2019 op het TT Circuit in Assen, WK superbike of het circuit met je eigen motor wilt ontdekken op TT Experience day: een topverblijf beleef je op TT Camping de Hondsrug!

Kamperen op maat bij TT Camping de Hondsrug

TT Camping de Hondsrug beschikt over verschillende soorten kampeerplaatsen. Zo kun je op onze camping bij TT assen kamperen op onze standaard kampeerplaatsen, comfortplaatsen en Comfort Plus plaatsen. Geen gedoe met tentharingen en direct bij aankomst genieten van je verblijf? Huur dan een stacaravan, chalet, bungalow of één van de volledig ingerichte tenten op TT Camping de Hondsrug. Wil je bijzonder overnachten, ontdek dan onze Sheddie in Sheddievillage!

Meer weten over onze TT camping

Neem contact met ons op voor meer informatie over het TT arrangement of boek online direct een fantastisch verblijf op TT Camping de Hondsrug.

 

Inhoud kampeerarrangement

Inclusief:

  • kampeermiddel, auto en één bijzettentje
  • draadloos internet (WiFi)
  • inclusief gebruik van de zwembaden, douches, warm water en natuurlijk onze afwasservice

Ons arrangementsprijs is all-in, dus geen verborgen kosten, geen reserveringstoeslag en geen voorkeursboeking toeslag. Maar wel inclusief binnen- en buiten zwembad, douchen, WiFi, warm water en natuurlijk onze afwasservice!

Kamperen op maat bij Camping de Hondsrug

Camping de Hondsrug biedt meerdere type kampeerplaatsen aan.

Standaard kampeerplaatsen
De standaardkampeerplaats betreffen ruime kampeerplaatsen van 80 - 120m2. Op elke plaats is een electra-aansluiting van 6 Ampère.

Comfortplaatsen
De comfortplaatsen bieden net iets meer comfort dan de standaardkampeerplaats. De comfortplaatsen zijn voorzien van 6 Ampère stroom, indien gewenst kan dit op enkele plaatsen worden verhoogd naar 8 of 10 Ampère tegen meerprijs. Je beschikt hier tevens over een water,- riool- en kabelaansluiting (Ziggo).

Comfortplaats Plus
De Comfort Plus plaatsen beschikken over een privé-sanitair cabine met eigen toilet en wastafel met warmwater (géén douche). De kampeerplaatsen zijn tevens voorzien van een digitale tv-aansluiting van Ziggo en 10 Ampère elektra.

Meer weten over de kampeermogelijkheden

Wil je alles even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure aan of bekijk de brochure online. Heb je nog vragen over de kampeermogelijkheden, stuur ons dan een e-mail.