Het leukste maisdoolhof van Nederland

Heb je het al gehoord? Op Camping de Hondsrug bevindt zich het leukste maisdoolhof van Nederland! Het maisdoolhof is een superleuk doolhof waar je heel erg veel speelplezier kunt beleven.

Stel je eens een veld voor met heel veel mais. Echt héél veel mais. Hoe leuk is het om daar al puzzelend doorheen te lopen en onderweg spelletjes te spelen?! Superleuk toch! Kom ook naar ons maisdoolhof! Om do(o)lblij van te worden!

Vanaf juli is ons mais hoog genoeg en wordt het doolhof officieel geopend door de enige echte Harry de Hond!

Wist je dat…

mais… mais gemiddeld 4 cm per dag groeit?

… mais wel 2 meter hoog kan worden?

… mais afkomstig is uit Midden-Amerika?

… mais tot de hoogste grassoorten behoort?

… er wel 200 soorten mais zijn?

Mocht je tijdens je wandeling door het doolhof zin krijgen in mais, dan moeten we je teleurstellen. De mais in het maisdoolhof is niet geschikt voor consumptie maar wordt gebruikt als diervoeder. Niet alle dieren houden trouwens van mais, dus geef niet gelijk een hele kolf aan je konijn of goudvis, want daar kunnen ze buikpijn van krijgen.  

Eropuit met de kinderen naar het maisdoolhof

Heb je zin in een leuk dagje uit met de kinderen? Kom dan naar het maisdoolhof op Camping de Hondsrug! Naast de camping zit een speciale entree voor maisliefhebbers waar je je kunt aanmelden. En dan kan de grote puzzeltocht beginnen!

Uiteraard staat de veiligheid van onze gasten voorop. Om de drukte te reguleren in verband met corona, vragen we je de aanwijzingen van ons team op te volgen.

VR Tour Maisdoolhof