Het Drenthepad

Het Drenthepad is een wandelroute van ruim 324 kilometer door Drenthe. De wandelroute loopt langs de vele mooie natuurgebieden en brinkdorpjes die Drenthe kent. Onderweg passeer je heidevelden, zandverstuivingen, schaapskuddes en uiteraard de beroemde hunebedden van Drenthe. De route loopt vlak langs camping De Hondsrug. Je kunt je wandelvakantie dus combineren met een tussenstop of vakantie bij De Hondsrug.

Tussenstop op de camping

5Wanneer je het Drenthepad bewandelt kun je uiteraard een tussenstop maken op camping De Hondsrug. Wij bieden je meerdere mogelijkheden om te overnachten. Je kunt uiteraard kamperen, maar je kunt ook een overnachting boeken in een bungalowtent, stacaravan of chalet. Wanneer je een accommodatie boekt hoef je na een lange wandeldag niet meer zelf je tent op te zetten, je kunt direct bijkomen en genieten van onze accommodatie en faciliteiten. Je kunt bijvoorbeeld een duik nemen in één van onze zwembaden, of een hapje eten in het restaurant of op het terras. Je bent van harte welkom voor een tussenstop of korte vakantie op de camping!

Onderstaande kaart geeft een indruk van de route van het Drenthepad. Wil je de exacte route weten het Drentepad, bezoek dan deze website