Exclusief aanbod voor onze gasten!

Kom jij ook naar het spectaculaire Hondstrugweekend? Voor slechts € 50,00 per gezin kampeer je tijdens dit weekend op Camping de Hondsrug. Vul onderstaand formulier in en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding. Thuisblijven is duurder... 

Zeg nou zelf, deze exclusieve aanbieding kun je toch niet afslaan? Vooral niet als je weet wat wij allemaal voor je in petto hebben! We willen nog niet alles verklappen, maar je kunt bijvoorbeeld een toer maken op een e-chopper. Hoe leuk is dat??

Deel deze aanbieding ook met je andere campingvrienden en beleef samen weer een geweldig weekend op Camping de Hondsrug!

Groot feest op Camping de Hondsrug

Camping de Hondsrug Drenthe122Tijdens deze terugkomdag organiseren wij veel leuke activiteiten, exclusief voor jou. 

Een vakantie op Camping de Hondsrug is altijd een feest, maar tijdens het weekend van het Hondstrugweekend halen wij werkelijk waar alles uit de kast. Na een hartelijk ontvangst op de receptie krijg je geen seconde de tijd om je te vervelen. Zo zijn er veel leuke activiteiten en is het mogelijk om culinair te genieten. De liefde van een mens gaat immers door de maag. ’s Ochtends kun je gezamenlijk ontbijten met vers afgebakken broodjes aan de ontbijttafel* of ’s avonds gezellig barbecueën*. Smakelijk genieten!

Het Hondstrugweekend in het kort

Wanneer: 10 - 12 juni
Waar: Camping de Hondsrug in Eext
Kosten: kampeerplaats € 50,00 per gezin
Dresscode: wees jezelf, dat is al leuk genoeg!

Meld je snel aan voor het Hondstrugweekend, want er zijn maar een beperkt aantal plekjes...

Na verzending van het formulier controleren wij alle gegevens. Daarna ontvang je van ons een definitieve reserveringsbevestiging. Mochten we nog vragen hebben dan nemen we uiteraard gelijk contact met je op. Op de dag zelf hoor je van ons welk plekje we voor je hebben gereserveerd, dat blijft dus nog even een verrassing...

Voorwaarden aanbieding

We hebben een speciale aanbieding gemaakt voor een weekend kamperen met het gezin voor € 50,00. Dit is gebaseerd op een verblijf in je eigen kampeermiddel. Heb je geen caravan of tent en wil je graag iets huren? Dat kan! Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en onze speciale Hondstrugweekend-tarieven.

De aanbieding is exclusief voor (oud-)gasten van Camping de Hondsrug. Dus ben je de afgelopen jaren al een keer te gast geweest? Dan nodigen we je van harte uit om dit speciale weekend samen met ons te komen vieren. 

De kampeeraanbieding geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen. Uiteraard ben je tijdens dit weekend wel van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten. 

Meer informatie

Heb je nog vragen over dit geweldige weekend op Camping de Hondsrug? Neem dan contact met ons op. Ben je zeker weten van de partij? Schrijf je via het formulier in of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0592- 271 292, dan zoeken wij een leuk plekje voor je uit!

Wij hebben er mega veel zin in! Tot snel!

*tegen kleine vergoeding