Last minute op vakantie naar Drenthe? Bekijk de aantrekkelijke zomerdeal van Camping de Hondsrug

Last minute op vakantie naar de leukste camping in Drenthe? Kom dan nu voordelig kamperen in de zomer op Camping de Hondsrug! Boek nu je vakantie en geniet van héél véél vakantieplezier! Terwijl de kinderen spetteren en spelen in een van onze zwembaden, spelen met het animatieteam of de grootste zandkastelen bouwen, kun jij onbezorgd genieten en de leukste vakantiefoto’s verzamelen. We bieden gratis wifi, dus je kunt ze direct delen met vrienden en familie.

Vanaf slechts € 420,00* kun je 2 weken bij ons kamperen! Zeg nu zelf, dit klinkt toch als muziek in je oren?
* All-in prijs op basis van 2 personen

Boek nu je vakantie inclusief:

  • Kampeerplaats met wateraansluiting & elektra
  • Gratis wifi
  • Gratis douchen en warm water
  • Gratis zwemmen in binnen- en buitenzwembad
  • Animatie op de camping
  • Korting op entreekaarten voor Attractiepark Slagharen, Plopsaland of Drouwenerzand
 

Standaard

Comfort

10 augustus - 24 augustus

€ 420,00
Boek direct >

€ 460,00
Boek direct >

GE-WEL-DIGE faciliteiten

last minute vakantieWij zetten je maar al te graag in het zonnetje. Zo bieden wij verschillende waanzinnige faciliteiten om het je zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij niet alleen aan activiteiten met het recreatieteam en diverse speelvoorzieningen, maar ook aan onze afwasservice (handig!), horeca en zwembaden! Maar er is nog veel meer… ontdek het hier.

Onze tip: bij zomers weer is ons zwembad the place to be om heerlijk af te koelen. Op de bijbehorende zonneweide kun je razendsnel opdrogen en genieten van een verfrissend drankje.

Nóg meer korting?! Ga naar een attractiepark!

Kom je voordelig kamperen in de zomer op Camping de Hondsrug, dan krijg je ook korting op entreekaarten voor geweldige attractieparken! Ontmoet je favoriete Studio-100 helden in Plopsa Indoor Coevorden, hang de avonturier uit in Slagharen of ontdek attracties voor het hele gezin in Drouwenerzand Attractiepark.

Voor meer informatie over dit voordelige arrangement kun je contact met ons opnemen. Al over stag? Boek online deze last minute, pak je koffer in en beleef ontzettend veel vakantieplezier op Camping de Hondsrug.